Știri pozitive
Știrile pozitive ale săptămânii #24

Știrile pozitive ale săptămânii #24

Știri pozitive de toamnă! În spatele fiecărui succes se află un munte de eșecuri. Asta e clar pentru toată lumea… Perfomanța nu se întâmplă peste noapte, dar știrile pozitive se pot produce într-o clipită…


Două medalii de aur, una de argint, cinci de bronz și două mențiuni pentru România la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică 2022 (Georgia)!

Performanță după performanță! Victorii după victorii! Succes după succes! Parcă e o foame pentru românii care participă la olimpiadele internaționale… Oricum, e o foame bună… Le doresc în continuare să-și stâmpere foamea cu medalii!


Românii fac senzație la Campionatul Mondial de înot pentru juniori (Peru)!

Băieții au reușit să câștige medalia de aur la proba de 4×100 m liber, avem deja 2 fete calificate în finala probei de 100 m spate, iar perla noastră, David Popovici a luat medalia de aur la proba de 200 m liber (el merge doar să le culeagă…). Felicitări!


Nicu Bocancea a făcut istorie la cea mai importantă competiție de floristică din Europa!

Nici n-am știut că există o competiție de floristică, dar e bine că se fac de toate pentru toți. Nicu Bocancea a câștigat locul 4 la Europa Cup 2022 (Polonia). Din cei mai buni 16 floriști din Europa, locul 4 e o performanță… Nu e o competiție doar pentru a admira florile, ci una în care se urmărește designul, tehnica și creația (inovatoare) pe baza unor criterii la fiecare temă. Totul e o artă…


Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara a câștigat locul 2 la Festivalul Internațional de Tomate (Bruxelles)!

Aflu lucruri noi cu ocazia asta… N-am știut că este o competiție unde să-ți expui roșiile… Felicitări celor de la Timișoara care au prezentat în jur de 200 de soiuri de tomate (roșii) și au câștigat locul al 2-lea la categoria cherry.


Felicitări celor din administrațiile locale și județene din România pentru că se ocupă de dezvoltarea infrastructurii, în special cu asfaltarea! (Chiar se mișcă lucrurile în direcția asta…)


BONUS: de luni, 5 septembrie, începe școala! Să fie tristețe sau bucurie? Orice ar fi, la final să fie bine… Dumnezeu să binecuvânteze toți elevii, școlarii, preșcolarii cu înțelepciune și pricepere, ca astfel să crească oameni drepți, curajoși și buni în toate domeniile, în fiecare județ, oraș, localitate, comună, sat din România!


Sursă imagine: Count Chris on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile