Știrile pozitive ale săptămânii #15

Știrile pozitive ale săptămânii #15

După o săptămână nebună pe toate planurile la nivel global (China-Rusia-SUA-Uniunea Europeană), uite că mai există și câteva știri pozitive, măcar câteva… Cică tristețea se mai poate ascunde, dar bucuria n-ai cum… Știrile pozitive merg înainte!

Un australian (atlet) a reușit să intre în cartea recordurilor cu 3182 de flotări făcute într-o oră…

Daniel Scali, a reușit performanța de a face peste 3000 de flotări într-o oră… Cei de la Guinness World Records au postat clipul (AICI) cu reușita, zilele trecute, chiar dacă acțiunea s-a petrecut în luna aprilie a acestui an… Omul ăsta nu e la primul record… El a intrat în cartea recordurilor și pentru că a stat în poziția de tip plank (poziția de flotare, statică, fără să îndoi coatele…), timp de 9 ore, 30 de minute și 1 secundă (august, 2021).

(Gimnastică artistică) Amalia Lică a cucerit medalia de aur la măciuci…

La Campionatul European de la Tel Aviv, România a avut realizări notabile și de apreciat! Chiar miercuri, echipa României a câștigat medalia de argint la echipe, iar Christine Drăgan a luat medalia de bronz la minge… România are o singură medalie olimpică la acest sport (în 1984), iar acum cu Amalia Lică „pe ritm”, pare că vom avea șanse la mai multe pe viitor…

S-a redeschis Transfăgărășanul…

Cel mai celebru drum din România a fost deschis cu 2 săptămâni înainte de vreme… A fost închis pe 25 octombrie, 2021, și deschis în 15 iunie (2022), deci, ai timp la dispoziție aproximativ 5 luni într-un an ca să îl vizitezi cel puțin o dată… Eu zic că merită… (scriu și subscriu)!

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au calificat în semifinalele turneului de la Birmingham.

Chiar dacă au fost învinse, totuși, este o performanță ca la un turneu să fie 2 românce semifinaliste… E de apreciat…

BONUS: teoriile conspirației nu sunt chiar „de-a valma”! O singură doză de Pfizer afectează materialul seminal… deci un booster are toate șansele să provoace infertilitate… E știre pozitivă? Pentru cei care vor să nu se mai vaccineze… evident că este o știre pozitivă…

P.S. Arhiva de știri pozitive o găsești AICI.


Sursă imagine: Count Chris on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile