Lumea nu-i ca lumea
Scandal ciudățel… LGBT se vrea a fi fără T (transgenderi)

Scandal ciudățel… LGBT se vrea a fi fără T (transgenderi)

Normal e LGBTQIA2S+, dacă se poate numi „normal” ceva anormal. Totuși, ca în orice mare oraș, viniturile sunt puse la respect… Cică înainte era LGB, nu LGBT, astfel că s-a început o mișcare de mare amploare pe Twitter cu hashtagul #LGBdroptheT. Ce o fi asta? Curățenie de vară pentru toamnă?

Dacă și ciudățeii sau ființele lesbiene, gay și bisexuale nu vor să aibă de-a face cu transgenderii, atunci e ceva… Păi nu le convine să fie asociați cu astfel de specimene (ei o zic, nu eu), pentru că s-a ajuns prea departe cu mutilarea copiilor care fac schimbare de sex. Aici au și ei o bilă albă…

În ultima lună au fost tot felul de știri în care se anunțau tratamente gratuite pentru schimbarea de sex a angajațiilor unei companii, a unei bănci și studenții unei universități etc. Cei LGB au și ei o gândire care încă funcționează… Speranța există pentru toată lumea! Și-au dat seama că faza asta merge prea departe și că e ceva diabolic să mutilezi un copil care nu știe ce vrea (ei o zic, nu eu).

Să fie o schimbare de paradigmă sau doar un val prin care se dorește să nu fie aduse la lumină ororile pe care le fac cei din gangul LGBTQIA2S+? Ca în orice mișcare, unii sunt responsabili, alții sunt influențabili. Cert este că masele vor LGBT fără T…

Vezi mai mult AICI și AICI.

#NebuniaFărăProstieRămâneTotNebunie!


Sursă imagine: Mercedes Mehling on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile