Proverbul săptămânii #16

Proverbul săptămânii #16

Încredințează-ți lucrările în mâna Domnului și îți vor izbuti planurile. (Proverbe 16:3)

Este cineva care n-ar vrea să aibă izbândă în ceea ce face? Dacă da, atunci de ce se mai chinuie să lucreze, dacă tot nu vrea să izbutească?

Ajutor mai mare decât cel oferit de Dumnezeu nu găsești nicăieri! Absolut nicăieri!

Omul are onoarea de a avea un Dumnezeu atât de bun și plin de dragoste, încât să fie răscumpărat prin jertfa Fiului Său.

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică. (Ioan 3:16)

Pe lângă faptul că omul care crede în Dumnezeu are dreptul la viața veșnică (datorită jertfei lui Iisus Hristos), primește și harul de a izbuti dacă își încredințează planurile în mâna Domnului.

Ce altceva mai vrei de la viață, plus că ai „viză” la viața veșnică?

Pare atât de simplu și de ușor… Nu doar că pare, ci chiar așa este. Dacă scrie în Biblie, atunci totul se întâmplă cu exactitate.

Poate spui că mă duc pe o idee a telogiei prosperității… Poți să zici, nu-i problemă. Dar chiar și dacă aș îmbrățișa teologia prosperității, câți oameni au credință să creadă întru totul cuvântul lui Dumnezeu așa cum e scris?

Majoritatea oamenilor care pupă teologia prosperității sunt fragili și nu se pot ancora în nimic. Teologia prosperității e o minciună și n-are rost să-mi pun mintea cu așa ceva.

Când Dumnezeu spune că îți vor izbuti planurile dacă le pui în mâna Lui, atunci crede că așa va fi!

Crezi că Domnul nu ți-a ascultat rugăciunea de nu ai primit rezolvare? De ascultat ți-a fost ascultată. Problema e dacă rugăciunea e potrivită cu voia Domnului. Fii pe pace, rezolvările au vremea lor…

Planurile pe care le face inima atârnă de om, dar răspunsul pe care-l dă gura vine de la Domnul. (Proverbe 16:1)

Încă o dată scriu și nu contează dacă mă repet, dar e mare lucru să-L ai ca Domn pe Dumnezeu!

Fii înțelept: încredințează-ți lucrările în mâna Domnului!

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile