Lumea nu-i ca lumea
Lumea nu-i ca lumea: Israelul are din nou „artificii” de revelion; „dispar” oficiali importanți din Taiwan; Erdogan și Putin au ieșit la o cafea…

Lumea nu-i ca lumea: Israelul are din nou „artificii” de revelion; „dispar” oficiali importanți din Taiwan; Erdogan și Putin au ieșit la o cafea…

Știre de ultimă oră (chiar ultimul sfert de oră…): dacă Hamas, Hezbollah și rebelii din Yemen se bagă la luptă, atunci Israelul va fi atacată din nord, sud, est, vest, deodată… Acum veți auzi la știri că Israelul a dat o rachetă în civili și au murit 6 copii, femei și sunt sute de răniți, dar acea rachetă a luat-o razna… a fost o eroare de la jihadiști (deci nu au mai murit israelieni inocenți, ci palestinieni inocenți). Oricum, IDF elimină direct șefii operațiunii din Gaza (unu e gata…, cică și al doilea…).

Un șef adjunct al unității de cercetare și dezvoltare al ministerului apărării din Tawain și șef al programului de rachete… a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel… Când se face vara curățenia de toamnă, atunci e bai… Taiwan e „pa”.

Erdogan și Putin au ieșit la o cafea… Sau Turcia și Rusia s-au întâlnit la o miuță… Dacă forțele din occident sunt SUA și Europa, atunci și partea estică a lumii le are pe Rusia, Turcia și China, deci, habemus equilibrium.


Sursă imagine: Dawid Matyszczyk on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile