Lumea nu-i ca lumea: fiica lui Aleksandr Dughin a fost asasinată; Ucraina va avea o zi națională „de senzație”; ziua națională a Ungariei la „brașovuț”…

Lumea nu-i ca lumea: fiica lui Aleksandr Dughin a fost asasinată; Ucraina va avea o zi națională „de senzație”; ziua națională a Ungariei la „brașovuț”…

Cel mai important rus din jurul lui Vladimir Putin, ideologul Aleksandr Dughin, era să fie asasinat azi-noapte într-o mașină cu bombă „pac-pac”. Faza e că a murit fiica lui, Daria Dughin, de altfel, o tânără destul de influentă cu o ideologie „tip rachetă”. Oricum, Aleksandr Dughin este un „monstru” din punct de vedere intelectual și influent ca Papa de la Roma, astfel că cine e în spatele asasinatului ar face bine să bea apă… Teoretic, scriu doar „teoretic”, lucrurile nu vor rămâne așa, ci se va face răzbunare… Răzbunare internațională.


Miercuri, 24 august, va fi ziua națională a Ucrainei. Din 1991, de când și-a câștigat independența față de Uniunea Sovietică, Ucraina nu a mai avut așa situație precum va fi cea de miercuri… Motive să primească „artificii” din toate direcțiile sunt destule. Plus că fiica celui mai tare-n filozofia euroasianismului, Aleksandr Dughin, a fost asasinată, astfel că personal mă aștept să explodeze ceva… Ori miercuri, ori până miercuri, ori după… Un om nebun nu lasă treaba neterminată.


Cum își permit ăia din Brașov să pună culorile steagului Ungariei pe clădirea Primăriei Brașov, dar și pe literele de pe Tâmpa? O fi fost ieri (20 august) ziua națională a Ungariei, dar n-ai cum să ai mintea în atâtea colțuri ca să înjosești propria țară cu o așa acțiune… Sau ai cum? Cei responsabili cu faza de ieri sunt de toată jena. Îmi pare rău de penibilitatea lor… Alo! Sunteți în România, luați atitudine, uitați-vă în oglindă, mai intrați într-o librărie, luați o carte de istorie, învățați ceva și acționați înțelept! De ce e grav? Astfel de oameni sunt mișei… N-ai ce să faci cu oamenii care fac orice pentru o felie de pâine și vând pe oricine pentru o rudă de salam… Brașov devine „brașovuț”. Conducere slabă.


Sursă imagine: Matt Hearne on Unsplash

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile