Tehnologie
iPhone 14

iPhone 14

Probabil sau foarte probabil că cei de la Apple sunt cei mai buni când vine vorba de creativitate, când combină designul cu utilul… prin marketing…

Nu-mi place ecosistemul lor, de fapt, „joc” în echipa celor de la Android (+ Microsoft și Linux), deci, n-am nicio atracție față de Apple, în afară de interesul pur tehnologic.

Câte telefoane iPhone 14 au scos cei de la Apple? 4.

  • iPhone 14, diagonală de 6.1”
  • iPhone 14 Plus, diagonală de 6.7”
  • iPhone 14 Pro, diagonală de 6.1”
  • iPhone 14 Pro Max, diagonală de 6.7”

Cu ce a venit iPhone 14 în plus? Pe lângă tipurile de setări și inovații la piese (cu astea se laudă toată lumea), a introdus 2 chestii utile: telefonul sună automat la urgențe dacă ai făcut accident într-o mașină, adică detectează automat că s-a întâmplat ceva impact brusc și intervine automat; iar o altă chestie interesantă este că dacă nu ai semnal la telefon, poți să iei legătura cu sateliții în caz de urgență, deci vei fi localizat prin satelit și se vor pune în mișcare echipe de salvare din apropiere pentru a te găsi… Astea mi se par utile.

Ce inovații de rang înalt au cu aceste iPhone-uri? Păi doar la iPhone 14 Pro și la iPhone 14 Pro Max este acel design interactiv cu „insula dinamică”, în care activitățile tale intră în „șuvița” din antet și vezi acolo în timp real ce se întâmplă… E destul de fain gândit. Sigur vine și o companie chinezească cu o implementare de genul ăsta…

Se putea oare ca CEO-ul Apple, Tim Cook, să nu se afișeze într-un cadru tip LGBTQIA2S+? Apare el, bine-mersi, într-un cadru cu o boltă în culorile curcubeului… Așa anunță el iPhone 14. Potop nu va mai fi, dar focul își va face treaba… Asta susțin și ciudățeii, chiar dacă în mod indirect, dar ei sunt dovada vie că Dumnezeu va pedepsi lumea cu foc.

Prezentarea…

iPhone 14

Sursă imagine: YouTube – Apple

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile