Publicitate
Cursuri de limba germană pentru toată lumea!

Cursuri de limba germană pentru toată lumea!

Vrei să înveți limba germană? Centrul de Limbă Germană FOKUS pune la dispoziție o gamă variată de cursuri online accesibile pentru toată lumea!


Cursuri gratuite de inițiere în limba germană

Te invit să urmărești grupul de Facebook Germana Online Gratuit chiar AICI pentru a fi la curent cu ultimele informații cu privire la aceste cursuri gratuite de inițiere în limba germană! De altfel, acolo găsești materiale gratuite educative cu ajutorul cărora poți învăța limba germană.

Urmărește grupul și fii cu ochii pe FOKUS! Astfel de cursuri gratuite de limba germană vor fi organizate lunar pentru toată lumea!


Cursuri de limba germană la 22 de euro pe lună

În fiecare lună, Centrul de Limbă Germană FOKUS îți pune la dispoziție cursuri intensive de limba germană pentru începători!

Ce beneficii primești? La o contribuție de 22 de euro (sau 110 lei), vei primi acces la platforma inteligentă de învățare Neurolingua, 1 lună bonus la clubul de conversație (Fokus Club), teme de casă și sfaturi pentru un progres cât mai accelerat. Artilieria este bonusul prin care primești înregistrările sesiunilor de curs pe care le poți viziona oricând dorești!

Nu rata astfel de cursuri pentru începători!


Cursuri de limba germană la grupe compacte (6-8 cursanți)

Dorești cursuri de limba germană într-un grup restrâns? Ești bine-venit (și primit) la cursurile de la grupele compacte! Aici vei primi manuale de curs (gratuit) și vei avea sprijinul profesorului tău pe durata întregului modul.

Sistemul de curs este diferit față de cursul colectiv (22 euro pe lună), iar avantajele sunt mai numeroase.


Cursuri individuale de limba germană

Ai nevoie de un certificat de limba germană recunoscut la nivel internațional? Centrul de Limbă Germană FOKUS este un centru acreditat de formare și examinare, membru ALTE, asftel că ai toate avantajele și tot sprijinul pentru a obține certificatul ECL (echivalent Goethe, TELC sau ÖSD).

Examenul se desfășoară la sediul din Arad (str. Ghioceilor, nr. 61), fiind un examen înregistrat, stabilit la o dată anume de către cei de la ECL. Sunt 5 date pe an disponibile când se pot susține astfel de examene la nivel internațional, de obicei în zilele de vineri și sâmbătă.

Centrul de Limbă Germană FOKUS vine în sprijinul tău și te poate prelua de la aeroportul din Oradea/Timișoara, chiar să îți găsească o cazare, în cazul în care nu locuiești în apropiere și ai nevoie de ajutor.

Poate ai nevoie de un certificat B2 la locul de muncă, poate activezi în domeniul medicinei și vrei să lucrezi în Austria, Germania sau Elveția, poate vrei să te muți într-o țară „vorbitoare” de limba germană… Care este soluția? FOKUS!

De reținut: certificatul ECL este recunoscut în Uniunea Europeană și nu are termen de valabilitate, adică odată luat, nu expiră!


Cursuri individuale de limba germană pentru copii

Dorești ca și copilul tău să învețe limba germană sau ai nepoți pe care-i vrei cât mai pregătiți pentru viitor? Înscrie-i la cursurile individuale de limba germană pentru copii!

Centrul de Limbă Germană FOKUS pune la dispoziție cadre didactice acreditate pentru ca toți copiii să învețe limba germană într-un mod cât mai armonios, corect și ordonat!


Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la cursurile de limba germană FOKUS, te rog să iei legătura cu ei la numărul de telefon +40 745 534 556 (WhatsApp).

Mulțumesc!


Sursă articol: clgfokus.ro

(articol sponsorizat de Centrul de Limbă Germană FOKUS)

Mulțumesc pentru simplul fapt că ți-ai făcut timp să citești articolul! Dacă vrei, poți susține blogul cu o donație lunară:
Become a patron at Patreon!
Distribuie și altora:
Abonează-te
Primește notificări pentru
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile